Book-weekend "Книжки і кактуси"

Чи любите ви свята? Відпочинок? Релакс просто неба? А якщо взяти поєднати усе це, та ще й додати цікаві книжки та милі кактуси?
Наша бібліотека теж вирішила, що це бомбезна ідея, і організувала на майданчику "Твій простір" унікальне читацьке свято - book-weekend "Книжки і кактуси".
Яскравий читальний зал просто неба "Bookspace", на якому можна з комфортом почитати трендову літературу; творча майстерня із цікавими воркшопами, майстер-класами і незвичайним фломік-тестом "Кактус із характером"; кактусова фотозона із фотоконкурсом; сцена, де увесь день виступали письменники, музиканти, танцівники, розігрувались призи в лотереї; фудкорт із їстівними книжками і кактусами; акції "Шалений буккросинг" та "Собаки-читаки" - про що ще може мріяти книголюб?
На майданчику тусили полтавці та гості міста, відпочивали, читали, залипали, слухали про тренди в літературі, селфились, пили найсмачнішу в місті каву, спілкувались про  книжки і не тільки. Словом, свято вдалося. Мріємо повторити його знову, тож, за рік зустрінемось на яскравому, позитивному, креативному просторі book-weekend'у!










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Письменниця-екстремалка