Страуси, Полтава і Андрій Кокотюха

Хто не знає Андрія Кокотюху? Гадаю, таких назбирається не багато. А вчора, 11 вересня, шанувальників його творчості в Полтаві точно побільшало. Адже опиратися магії невимушених бесід із Андрієм дуже важко та й не хочеться.
Як автору вдалося написати 68 книжок і жодного разу не повторитися? Хто найзабобонніша людина серед українців? Як цап перетворився на страуса? І, врешті-решт, хто такий Полтава? Слухаючи відповіді на ці запитання у виконанні Андрія Кокотюхи просто отримуєш задоволення.
Зустріч пройшла на позитиві. Крайню книжку Андрія Кокотюхи – «Темні таємниці», яка щойно-щойно вийшла з друку, читачі розмели одразу. Шанувальники довго не відпускали автора: хто ж не захоче селфі з Кокотюхою і книжку з автографом.
А ще наші бібліотекарі допомогли Андрію у пошуках матеріалу для наступного роману (по секрету ми довідалися, що буде він про Полтаву сто років тому).

Знаєте, чим ми тепер займатимемось? Чекатимемо на новий візит Шахерезади української сучасної літератури, ну, тобто Андрія Кокотюхи (Це не ми вигадали, автор сам себе так назває ;) Цікаво чому? Чекайте на зустріч – і самі запитаєте).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Люди і шоколад Джоан Гарріс