МЕДІА МАЙБУТНЬОГО Й НОВЕ ПОКОЛІННЯ. ЯК ПОРОЗУМІТИСЯ?


На запрошення Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського 11 травня Полтаву відвідала Лариса Мудрак з лекцією – діалогом  «Медіа майбутнього й нове покоління. Як порозумітися?».
      Лариса Михайлівна Мудрак, Президент Win Win Communication, партнер з розвитку ФБН Україна, член Координаційної Ради Aspen Ukraine Initiative, медіа-менеджер, незалежний медіаексперт та медіаконсультант, громадський та політичний діяч, державний службовець 1-го рангу, українська журналістка, публіцист.
            Учасницею цієї неординарної події стала головний бібліотекар відділу соціокультурної роботи Валентина Гринько, адже медіаосвітній напрямок активно розвивається у бібліотеці і поради такої досвідченої у сфері медіа людини  сприятимуть вдосконаленню роботи у відповідності до викликів часу.
          Лариса Мудрак особливо наголошувала, що в епоху штучного інтелекту важливо зберегти  загальнолюдські цінності, закликала усіх мислити критичніше, розвивати підходи та розуміння щодо порядку важливості інформації. Ще одним з правил медіагігієни журналістка назвала можливість перевірки будь-якої інформації. «Головні правила медіаспоживання – ви чітко повинні розуміти, яким чином ви рухаєтесь безпосередньо в інтересах власного свого розвитку. Тому що для розвитку кожної людини безпосередньо мають бути виставлені пріоритети. І тому не можна бути таким всеохопним, не можна споживати все підряд» – зауважила гостя з Києва.
На останок присутні переглянули відео з прогнозами розвитку технологій відомого футуролога Рея Курцвейла.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу