Суперліто!

Літо – час веселощів, відпочинку та пригод! Воно має лише один недолік – промайне, не встигнеш і оком змигнути! Але не варто засмучуватися! Щоб знову поринути в атмосферу літніх розваг, достатньо лише завітати до нашої бібліотеки та взяти книгу Ніни Елізабет Ґрьонтведт «Суперліто»! І гарний настрій та канікулярні веселощі вам забезпечені!
Книга написана у формі особистого щоденника школярки Уди Стокгейм, а ще має купу цікавих малюнків, коментарів та заміток! Може статися навіть таке, що у головній героїні ви впізнаєте себе: свої переживання, мрії, погляди, сподівання…
Уда вперше в житті потрапляє до літнього табору, але навіть не уявляє, які пригоди на неї чекають! Нові знайомства, друзі, розваги; затишні вечори біля багаття із легендами та страхітливими історіями; ночівля у гамаку просто неба і навіть ПОРУШЕННЯ ТАБІРНИХ ПРАВИЛ!
Та найголовніше – у житті героїні вперше з'являється коханий! Ба більше – навіть двоє! Цікаво, що з цього вийде? Тоді ласкаво просимо до нашого абонементу! І насолоджуйтесь СУПЕРЛІТОМ у будь-яку пору року!


Якщо вам сподобається, як чудить Уда – в бібліотеці є про неї ще кілька книг: «Привіт, це я!» і «Абсолютно нецілована». Рекомендуємо!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Люди і шоколад Джоан Гарріс